LG vil starte masseproduksjon av OLED

De slanke, fristende OLED-skjermene er allerede behørig omtalt her på Audiovisuelt, og TV-produsentene viser stadig frem nye og større modeller, også under årets CES-messe i Las Vegas.

Det store markedsslippet av OLED-TV-er uteblir inntil videre, men nå gir LG omsider håp til alle vanlige forbrukere som ivrer etter å bytte ut LCD -eller plasma-apparatene med neste generasjons TV-teknologi.

Det koreanske selskapet melder nemlig at de ønsker å innta en lederposisjon innen produksjon av OLED-TV-er, og for å oppnå dette målet er selskapet nå i gang med å få på plass et komplett produksjonsapparat som skal sette LG i stand til å spytte ut OLED-TV-er i normale størrelser i løpet av 2013.

Dette innebærer også at TV-ene vil kunne konkurrere med LCD i pris, noe som altså betyr at OLED-TV-er kan bli et aktuelt alternativ i relativt nær fremtid.

Som vi har rapportert tidligere har LG allerede sluppet en 31-tommers 3D-OLED-modell på markedet som visstnok skal dukke opp i Europa i år, og selskapet planlegger også å ha en 55-tommers prototype klar i løpet av 2012.

(Kilder: OLED-display.net, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen