LG vil gi deg fjernhjelp til mobilen

Kan koble seg til telefonen din og styre den for deg.

Som all annen elektronikk kan det fort hende at noe galt skjer med telefonen din. Nå vil LG hjelpe kundene sine med fjernhjelp, og alt man trenger er en trådløs internettilkobling.

Både for små og store problemer

LGs fjernhjelp har allerede blitt en suksess i Korea siden det ble sluppet i mai, og vil snart bli lansert i resten av verden også. Alt du skal trenge å gjøre er å starte enn forhåndsinstallert applikasjon på telefonen kalt "Remote Call", og du vil bli koblet sammen med en LG-representant.

Her vil du kunne få hjelp med alt fra programvare-problemer, oppdateringstrøbbel eller enkle spørsmål om hva ulike funksjoner på telefonen gjør.

LG oppgir at alt som trengs for at applikasjonen skal kunne tas i bruk er en aktiv internettoppkobling, enten via WiFi eller 3G. Dette er for å gi LG-representanten tilgang til den nødvendige informasjonen han eller hun trenger for å hjelpe deg med problemet ditt.

Det vil imidlertid ikke bli gitt noen form for tilgang til personlig data, med mindre du spesifikt gir LG-representanten tilgang til dette for å fikse problemet ditt.

Kommer snart til Europa

Foreløpig er det kun LG Optimus 2X, Optimus Black og Optimus 3D som kommer med applikasjonen forhåndsinstallert, men flere av LGs telefoner skal få applikasjonen i tiden som kommer. I løpet av 2011 skal tjenesten være tilgjengelig verden over, med Europa som en av de første kontinentene.

Les også: Test: LG Optimus 3D

(Kilder: Phone Arena)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen