LG tar helomvending

– Toppmobilene våre skal få Ice Cream Sandwich

Akkurat da alle trodde LG ikke ville oppdatere mobilene sine til Ice Cream Sandwich, tar de en helomvending og annonserer det motsatte. Nå har selskapet lagt ut en beskjed på Facebooksiden deres at de vil oppdatere operativsystemet til LG Optimus 2X til Ice Cream Sandwich, i tillegg til resten av toppmodellene deres.

Vil oppdatere likevel

Det har vært mye styr rundt LG den siste uken, men dagens uttalelse rydder opp i mye av usikkerheten rundt selskapets oppdateringsplaner. I uttalelsen deres avkrefter LG alle rykter og nyheter som sa at LG ikke ville oppdatere LG Optimus 2X til Android 4.0. Ryktene skal angivelig ha kommet fra LGs egne Facebook-sider, hvor de uttalte at Optimus 2X ikke ville få den nyeste oppdateringen fra Google.

De bekrefter også at de vil oppdatere LG Optimus 2X, samt «andre toppmobiler fra LG», og at de allerede er igang med arbeidet. LG vil ikke si noe om når oppdateringen vil slippes, noe som kanskje ikke er så rart. Annonseringen kommer bare én dag etter at LG annonserte utrullingen av Android 2.3 til samtlige av toppmobilene deres, en oppdatering som ble sluppet for nesten ett år siden.

Vi får bare krysse fingrene for at utrullingen av Android 4.0 ikke tar like lang tid, slik at LG kan holde følge med Samsung, som også annonserte at de skal oppdatere toppmobilene sine.

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen