LG T1 Express Dual

LG T1 Express Dual er navnet på en ytterst spennende maskin for de som ønsker seg en lett maskin, men likevel ha en passe stor skjerm. Skjermen på 14,1 tommer i bredformat med en god oppløsning på WXGA+ (1440x900) er heller ikke negativt. Vekten er oppgitt til å være lave 1,9 kg.

Maskinen er godt utstyrt med en Intel Core Duo-prosessor, 1 GB minne, 802.11a/b/g-trådløst nettverk, Bluetooth, fingeravtrykkleser og det meste av andre ting man kunne ønske. På grunn av den begrensede vekten har LG måttet inngå et par kompromisser. Blant annet er harddisken i en mindre størrelse enn det vi har blitt vant til i det siste. Den 1,8 tommer lille harddisken er på bare 60 GB. Per dags dato har det akkurat begynt å komme 80 GB harddisker i dette formatet, så vi kan regne med å finne dette i senere utgaver av denne modellen.

Her i Norge er det bare Fujitsu Siemens Lifebook S7110 som har tilsvarende stor skjermflate og en vekt under to kg. Vi har foreløpig ikke tittet på denne modellen, men rent spesifikasjonsmessig har LG T1 bedre skjermoppløsning, men mindre harddiskkapasitet.

Takk til LG og Komplett for utlån av maskinen.

LG T1 Express Dual

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen