LG støtter HD DVD


HD DVD har fått en betydelig aktør på listen etter at LG Electronics denne uken annonserte at de vil støtte denne standarden i tillegg til Blu-ray. LG er en av verdens største produsenter av optiske drev.

De første produktene kommer til å bli lansert senere i år.

Microsoft er en av de sterkeste støttene for HD DVD og har brukt en del tid på å promotere denne standarden, blant annet i forbindelse med Xbox 360. Du kan lese mer om dette her: Microsoft velger HD DVD

Det har fortsatt ikke blitt utropt noen vinner i denne formatkrigen, men faktum er nå at både HP og LG har endret sin posisjon fra kun å støtte Blu-ray til å gå for begge standarder. Hele industrien sitter nå og venter på hva programvareindustrien vil gjøre - ønsker man mer lagringsplass med Blu-ray eller ser man de funksjonelle fordelene i HD DVD som mer verdt? Sistnevnte er også billigere i produksjon.

Akkurat nå står flere Hollywood-selskaper på motsatt side av Microsoft og det er fullstendig åpent om hvilken standard som vil dominere. Kanskje vil de ganske enkelt bare eksisterere side om side - hver til sitt bruk?

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen