LG Star i ny video

Noen israelere har fått kloa i LGs kommende toppmodell, som har fått tilnavnet Star. Dette er altså den første mobiltelefonen med den nye Tegra 2 tokjerneprosessoren, og derfor er det høye forventninger som ligger på telefonens skuldre.

Vi skrev tidligere at telefonen også stiller med et 8 megapikslers kamera, full-HD video-opptak og en fire tommers skjerm. Nå ser det også ut til at HDMI-utgangen er kommet på plass, noe som aldri er feil når det kommer til toppmodeller i smarttelefonmarkedet.

Som vi kan se i filmen under virker LG Star som imponerende mobiltelefon, og de demonstrerer blant annet at telefonen er kjappere enn en Iphone 4 når den laster en nettside med Flash-innhold. Som vi vet støtter ikke Iphone 4 Flash-elementer, og vi vet av erfaring at nettsider lastes tregere dersom en telefon har Flash-støtte. Dette er tydeligvis ikke tilfelle hos LG Star som tar utfordringen på strak arm og består uten problemer.

Telefonen skal også kjøre på operativsystemet Android 2.3 når den kommer på markedet, men enn så lenge bruker den versjon 2.2. Husk at videoen er på hebraisk, så det er ikke så mye man forstår av det som blir sagt, men her får vi de første levende bildene av LGs kommende stjerne.

Les også: LG LU3000 slår godt fra seg
Les også: LGs nye supertelefon?
Les også: Optimus One i millionklubben

Kilde: (gsmisrael , engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen