LG slipper laptop med 3D-kamera

LG slipper laptop med 3D-kamera

Lag og del dine egne 3D-filmer på PC-en.

Bærbare PC-er med støtte for 3D-visning begynner å bli ganske vanlig, og nå har LG bestemt seg for å utvide 3D-funksjonaliteten ytterligere.

Se, ta opp og send i 3D

Selskapet lanserer i disse dager sin nye modell LG A530 som ikke bare kan vise 3D, men som også setter deg i stand til å ta opp ditt eget 3D-materiale.

LG A530
LG A530

Maskinen kommer nemlig med et innebygd 3D-kamera som gjør at du på enkel måte for eksempel kan lage videoklipp i 3D som du for eksempel kan laste opp på YouTube eller spille av på andre enheter med 3D-støtte, som smarttelefoner og TV-er.

PC-en har intergrert, spesialutviklet programvare som skal gjøre det enkelt og problemfritt å holde styr på 3D-materialet.

Spillklar og luksuriøs

Modellen benytter LGs passive 3D-teknologi i stedet for den mer vanlige lukkerteknologien, og ett par polariseringsbriller følger med.

Ellers er LG A530 klar for spill med GeForce GT 555M grafikkkort med 2GB, Intel Core i7-prosessor og opptil 8GB minne om bord. Skjermen er på 15,6 tommer med oppløsning på 1920x1080, og maskinen har innebygd SSD som ifølge LG gir 20 til 30 ganger raskere oppstart enn andre bærbare.

Maskinen har videre en eksklusiv innpakning i metallisk svart med børstet aluminium-finish og touchpad-kanter som er avrundet med diamantkutter. De ytre dimensjonene er 375 x 249 x 33 mm, og vekten er på 2,55 kg.

LG A530 er på vei ut i butikkene i disse dager.

(Kilde: LG)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen