LG satser smart og stilig

(MWC Barcelona/mobilen.no): Den ene av modellene, KF510, er en svært slank slidemobil med ordinære mobiltaster i tillegg til den trykkfølsomme skjermen. KF 600 er en mobiltelefon med to skjermer, der den ene delen har ulike tastatur- eller menyfunksjoner avhengig av applikasjonen du kjører. Den tredje, KF700, minner mer om det vi har sett på LGs Viewty-modeller, men har fått et metallhjul du kan rulle gjennom såkalte Widgets med. I tillegg kan du trekke frem vanlige alfanumeriske taster om du foretrekker det. 

Knytter følelser til produkt
Widgets er små applikasjoner som henter informasjon fra Internett. Enkelte kaller det også Widsets, men prisippet er det samme. Du kan bla deg gjennom værvarsel, nyheter, børskurser og annen oppdatert informasjon, satt sammen slik du selv ønsker det.

Dr. Scott Ahn, toppsjef i LG, var tydelig stolt av produktene sine. – Vår strategi er enkel. Vi skal lage mobiltelefoner du knytter følelser til. Og så skal vi styrke disse båndene. Det gjør vi ved å kombinere stilig design med smart teknologi, sa Ahn ved lanseringen. 

Ikke først
Ahn hevdet LG var først med touch, en sannhet med visse modifikasjoner. Alcatel hadde en trykkfølsom mobil for 10 år siden, og hvem husker vel ikke Ericsson R380, med trykkfølsomt vegg-til-vegg-tastatur. Nokia 7710 kom også før LG lanserte sin første berøringsskjerm.

Men LG var muligens først med en skjerm for fingerberøring. Konkurrentene baserte sine modeller på at du trykket med en egen skjermpenn. 

Beyond touch
LG har imidlertid et klart budskap. – Vi skal bringe touch videre. Telefonene våre skal få smartere touch, og bli enklere å bruke, lover Ahn.

Her er noe av det nykommerne kan by på:

LG KF 510
Slank og unektelig lekker mobiltelefon i slide-design. Chassis i metall med spennende fargeoverganger. Herdet glass skal gjøre mobilen ekstra robust. Telefonen har FM-radio, og støtte for stereo bluetooth. Den kommer med QVGA-skjerm og har 16 MB innbygget minne. Den støtter også minnekort. Dette er en 2,5G-mobil, hvilket betyr at den støtter Edge.
Målene er 104,5x49,5x10,9mm.

LG KF 600
Minner om Viewty, men har i tillegg framskyvbart tastatur. Skjermen er todelt (320x240 + 240x176), slik at nederste del fungerer som et touch-panel. Ulike bilder og ikoner hjelper deg å gjøre dine oppgaver. LG kaller løsningen ”interact pad”, og det kan minne om de avanserte fjernkontrollene som endrer funksjoner etter hvilket apparat som skal betjenes. 

Denne mobiltelefonen har 3 MP kamera, og er i likhet med KF 510 en 2,5G-mobil.
KF 600 har 25 MB minne, og støtter minnekort opp til 4 GB. Den har ikke FM-radio. Målene er 101,2x50,7x14,1 mm.

LG KF 700
Nytt på denne modellen er blant annet et metallhjul du bruker til å navigere med. Ved å snurre gjennom uike Widgets får du rask tilgang til informasjon og tjenester. Telefonen støtter 3G opp til 7,2 Mbit/s (Super-3G). Kqmeraet er det samme som i LG 600. Den store skjermen på 240x480 punkter gjør dette til en bra mobil å se film på. KF700 har 90 MB internminne og støtter minnekort opp til 4GB.

Selv om det er en avansert mobiltelefon, så skal den være svært enkel å bruke. Ikke er den uforholdsmessig stor heller, med målene 102x51x14,5 mm.

Les også:
- Se video av Sony Ericsson X1
-
Kameratøffing og ny Walkman
- Her er de nye Nokia-mobilene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen