LG satser på smarte skjermer
Teknofil

LG satser på smarte skjermer

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Å sitte foran datamaskinen i timevis kan fort gå ut over både syn og kropp. LG har utviklet en helt spesiell skjerm for at du skal unngå nettopp dette.

Tilpasser seg lyssettingen
LGs nyeste skjerm W53 er utviklet for å gi deg best mulig bilde samtidig som du skal slippe å slite ut øynene dine. Skjermen er utstyrt med egne sensorer som regulerer bilde etter hva som vises på skjermen og hvordan lyset i rommet ellers er. Om du for eksempel sitter i et rom opplyst av sterk sol, så vil denne skjermen gjengi bildet med ekstra sterk bakgrunnsbelysning. Og om du ser på film så vil skjermen mørkelegge annonser og andre forstyrrende elementer i resten av bildet.

- LGs undersøkelser i Europa og Asia viser at misnøye med skjermer som regel handler om at skjermen er for lys eller for mørk, noe som kan føre til anstrengte øyne. For de som sitter ved en datamaskin store deler av dagen, enten hjemme eller på jobb, er det naturligvis viktig at skjermen føles behagelig. Derfor har vi arbeidet hardt for å utstyre vår nye skjerm med funksjoner som gjør at risikoen for trøtte øyne reduseres, og som dermed gjør datamiljøet mer hyggelig, sier Fredrik Lundqvist, produktspesialist hos LG Electronics Norden, i en pressemelding.


De nye skjermene er også utstyrt med en innstillbar timer som gir deg beskjed når du bør ta en pause fra arbeidet.

Kommer med full HD
De nye skjermene, som kommer i norske butikker i april, vil komme i flere størrelser på mellom 22 og 27 tommer. Prisen for 22 tommer vil bli på 2145 mens storebroren på 27 tommer vil koste 4625. Begge modellene vil komme med full HD-oppløsning.

Ved menyknappene er det også plassert en sensor som registrerer bevegelse. Når du nærmer deg knappene med hånden vil disse lyse opp slik at du kan se knappene i mørket.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen