LG oppgraderer på Blu-ray-fronten

Lekker oppgradering fra LG!
LGs nye Blu-ray-spillere ser ut til å ha utseendet med seg

Den første rendyrkede Blu-ray-spilleren fra LG var BD300. Men selv med alle sine funksjoner og flotte design, var det fremdeles rom for forbedring. Nye krav fra forbrukerne har fått LG til å introdusere enda to nye spillere, LG BD370 og BD390.

De nye spillerne kan blant annet by på Full-HD (1080p) Blu-ray-avspilling med BD-Live og BonusView, den skalerer DVD-er opp til 1080p, har Dolby TrueHD, DTS-HD og en USB Media-spiller.

En del av BD-Live-sertifiseringen (Blu-ray Profil 2.0) er å ha et nettverkskort for å koble seg mot Internett. Men i tillegg til det vanlige ekstrainnholdet kan nett-tilgangen også benyttes for å spille av video fra flere kjente videotjenester, slik som YouTube, Netflix, og betalingstjenesten CinemaNow.

Storebroren

Med den litt mer påkostede storebroren, BD390, får man i tillegg til alt BD370 har, trådløst nettverkskort for økt fleksibilitet, integrert 1 GB minne så man slipper å bruke minnepenn og 7.1-kanals analog lydutgang.

Tilgjengelighet er enda ikke kjent, men det anslås at vi kan få tak i spillerne før man hører sirenen til iskrembilen for første gang i år. Prisen skal visstnok heller ikke være avskrekkende for å vinne terreng i et presset marked.

Se de mest populære Blu-ray-spillerne i vår prisguide.

(Kilder: Pressemelding og CDRinf.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen