LG oppdaterer hele Optimus-serien

... Men ikke til Ice Cream Sandwich.

LG kan endelig rapportere om at de er i ferd med å oppdatere alle Optimus-mobilene sine til Android 2.3, også kjent som Gingerbread.

Oppdateres i løpet av november

Det betyr at LG Optimus 2x, 3D, og Black vil alle bli oppdatert, dog ikke alle samtidlig. På LGs Facebook-sider har LG publisert følgende utrullingsplan:

  • LG Optimus 2X: Oppdatering skal være tilgjengelig nå, fra og med 1. november.
  • LG Optimus 3D: Fra og med 21. november
  • LG Optimus Black: Fra og med 28. november

Det tok sin tid

Oppdateringen til Android 2.3 kommer mildt sagt svært sent, og selv om LG-brukerne på Facebook ser ut til å være fornøyde med en oppdatering, er de fleste enige om én ting: «Dette er for lite, og for sent». Fredag forrige uke fortalte LG at deikke hadde noen planer om å oppdatere Optimus 2X til Ice Cream Sandwich, så man kan jo lure om dette er den siste oppdateringen telefonen vil få.

Det ser imidlertid lysere ut for Optimus 3D, som faktisk er nødt til å bli oppdatert. I sommer ble LG nemlig medlem av Android Update Alliance i august, en ordning som får alle mobilprodusenter til å forplikte seg til å oppdatere mobilene de lager i minst to år etter de kommer på markedet.

Ettersom både Optimus Black og 2X ble sluppet før sommeren vil disse neppe bli oppdatert, mens LG faktisk er nødt til å oppdatere Optimus 3D.

Lar seg vente på

Vårt eksemplar av Optimus 2X på kontoret har fortsatt ikke fått beskjed om noen ny oppdatering, men det vil antageligvis komme iløpet av dagen.

Har du fått oppdatert til Optimus-mobil? Si gjerne i fra i kommentarfeltet nedenfor.

(Kilde: LGs Facebookside)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen