LG med trådløs blu-ray
Teknofil

LG med trådløs blu-ray

Den siste tiden har det kommet en rekke nye produkter med så kalt DLNA-teknologi. Med slik teknologi kan du enkelt koble sammen dine tekniske dingser som mobil, PC, TV og stereo. Samsung viste for eksempel på årets Elektrofil-messe hvordan de kunne hente film direkte fra datamaskinen til sin nye LED-skjermer. LG på sin side satser på blu-ray med trådløs tilgang.

Se Youtube på TV-en
Selv om sommeren neppe er den tiden da de fleste ser på film satser LG med en nye blu-ray-spiller, BD390, som trådløst kan kobles opp mot din datamaskin og andre produkter med nettverkskobling. Ved hjelp av dette kan du se Youtube-filmer direkte på din TV-slkjerm via spilleren lover LG. De lover samtidig at oppsettet skal være enkelt.

− BD390 er den nye generasjonens teknologi i så enkel innpakning at hvem som helst kan bruke alle de smarte funksjonene uansett tekniske forkunnskaper, sier Kaveh Kiani, produktspesialist i LG Electronics, i en pressemelding. - Interaktiviteten med forskjellige onlinetjenester kombinert med fantastisk bilde og bred støtte for sammenkobling til andre enheter gjør BD390 til et strålende eksempel på hvordan LG fortsetter å levere smart teknologi for å gjøre livet enklere og mer underholdende, fortsetter han.


At oppsettet er helt enkelt bør det likevel kunne settes spørsmålstegn ved. Alle som har slitt seg gjennom en manual for oppsett av filmavspillere vet at slike oppsett ofte er lettere sagt enn gjort.

Gir deg ekstramateriale via nett
Spilleren kommer samtidig med teknologi for BD-live 2.0. BD-live er et system utviklet for å gi blu-ray-eiere tilgang til eksklusivt materiale på filmene de ser via internett. Bransjen selv har skrytt mye av denne funksjonen som skal kunne gi publikum mye ekstra innhold på kjøpet. For eksempel har de pekt på muligheten for å laste ned versjoner av filmen du ser på for å kunne overføre denne på en portabel enhet slik at du kan ta med deg filmen på veien. Derimot har ikke publikum selv fått mye nytte av dette. Til nå har det kun vært enkle ringetoner og filmtrailere som har blitt gjort tilgjengelig via denne tjenesten.

Spilleren BD390 kan heldigvis noe mer enn dette og støtter avspilling av både DivX og vanlig DVD. Spilleren har også en USB-inngang hvor du kan koble til en ekstern harddisk på opp til en terrabyte. Spilleren vil komme i norske butikker i august og får en veiledende pris på 3495 kroner.Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen