LG med sin hittil slankeste LED

Slanke skjermer er i vinden for tiden og LG har nå annonsert sin hittil tynneste skjerm – E90 som har en tykkelse på bare 7,2 mm. Skjermens egenskaper består blant annet av 21,5 tommer, 1920x1080 oppløsning og en responstid på 2 millisekunder.

Som vanlig med disse ultraslanke TV-ene befinner det meste av elektronikk seg i basen på skjermens støtteholder, hvor vi finner kraftforsyning og innganger til analoge og digitale kilder, samt HDMI.

E90 skal ha 40% redusert kraftforbruk til sammenlikning med CCFL LCD-skjermer, og være mer økovennlig ettersom det har blitt brukt mindre halogen og kvikksølv under produksjonen.

På grunn av responstiden på 2 ms, vil TV-en ifølge LG egne seg godt til action og sport, og takket være Image Booster-funksjonen skal skjermen også forbedre kvaliteten på videoer fra streamingtjenester som Youtube.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

LG E90 slippes i USA senere denne måneden og vil bli vist på den kommende CES-messen i Las Vegas i januar. Når eller om den blir tilgjengelig i Norge er foreløpig ukjent.

(Kilder: Akihabara News, Engadget, Übergizmo, Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen