LG med nye billigmobiler

LG med nye billigmobiler

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det er ikke lenge siden den store mobilmessen i Barcelona, men likevel er det flere mobilnyheter på lager.

Nå er det LG som ifølge Unviredview har gjemt unna to billigmobiler. Noen mener modellene GD330 og GB125 er unntakene fra alt det vakre som kommer fra Korea i disse dager.

Lyssignaler
Prisen er i alle fall lav på LG GD125, ellers er det ikke så mange spesifikasjoner å skryte av. Klapptelefonen har ikke engang utvendig skjerm, slik at du kan se hvem som ringer når telefonen er lukket. LG har i stedet prøvd seg på noen lyssignaler på framsiden, noe Motorola tidligere har benyttet uten stort hell.

Det ser ikke ut som telefonen kommer med kamera, men av de kjente spesifikasjonene er radio og en 1,5 tommers skjerm. Prisen skal være rundt 65 dollar, altså i underkant av 500 kroner med dagens kurs.

En slags hemmelighet
Litt mer er det å si om skyvetelefonen GD330, som skal være i samme stil som LGs Secret. Med en 2,2 tommer stor skjerm, 2 Megapikslers kamera og FM-radio er det nok likevel ikke noen etterfølger av Secret, men snarere en rimeligere mobil med samme type utseende.

Nettstedet Mobile Review har klassifisert GD330 som en utfordrer, så det er likevel en telefon det kan være spennende å følge med på. Prisen skal ligge på 200 dollar, altså rundt 1400 kroner.

Det er foreløpig ikke kjent hvilke land de nye LG- telefonene kommer til. De vil uansett komme på markedet allerede i slutten av mars.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen