LG med ny Chocolate

Telefonene i Black Label-serien har tradisjonelt skilt seg ut ved en lekker design og gode spesifikasjoner. Den nyeste modellen, BL20, følger designtradisjonen, men er ikke noe teknologisk vidunder.

Enkel
Vi snakker om en skyvemodell som verken har Turbo-3G, WLAN, GPS eller andre spennende teknologier om bord. Her er riktig nok musikkspiller, FM-radio og et kamera med 5 megapiksler bildeoppløsning. I tillegg er det berøringskontroller under skjermen, i den grad det kan beskrives som spennende.

BL20 er med andre ord en mobiltelefon for den som er mest opptatt av design, og som ellers mener en mobiltelefon skal være til å snakke i, eller til nød til å sende meldinger, med eller uten bilder, med.

Vi skal ikke nekte for at telefonen ser bra ut, i sort og rødt, og med en minimalistisk design uten en eneste tast på fronten.


Bedre før?
Med tanke på at det er tre år siden LG lanserte KU800, den førsteav de såkalte Chocolate-modellene med 3G, så er det forbausende hvor lite nytt det er å finne i BL20. Skjermen er riktig nok noe større enn på forløperen, men oppløsningen er den samme (240x320). Kameraet er også bedre – det skulle ellers bare mangle.

Men på mange områder er den tre år gamle og utgåtte modellen heftigere en dagens nykommer. Den gamle hadde nemlig både 3G og frontkamera. Lettere var den også.

Men BL20 er som sagt en lekker mobiltelefon. Den kommer i butikk rundt 19. oktober, og skal koste om lag 2700 kroner.

Ønsker du deg en mer avansert mobiltelefon i samme serie, så kommer BL40 i butikk på omtrent samme tid. Men så blir den også vel dobbelt så dyr.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen