LG med nok en sjokolade?

Nettstedet Mobil.cz kunne i går vise frem bilder av en hittil ukjent telefon, som i følge nettstedet skal tilhøre LGs Chocolate-portefølje. Etter at LG så langt kun har presentert enklere telefoner i denne serien for Europa, har det vært ventet at LG skal komme med en mer avansert utgave. Ryktene fra Mobil kan tyde på at LG planlegger nettopp det.

Den nye telefonen, som visstnok skal hete KG99, skal også være den minste Chocolate-telefonen til nå. Med en tykkelse på 9,9 mm, en høyde på 9,5 cm og en bredde på 5,2 cm er det snakk om en ganske liten telefon med vekt på 73 gram. Den lille størrelsen ser ut til å ha påtvunget designerne i LG noen designkompromiss, ettersom tastesettet er omjustert i forhold til hva vi ellers er vant til på telefoner i dag.

Men størrelsen til tross, i følge ryktene skal KG99 være en råtass på spesifikasjoner. Utstyrt med et to megapikslers kamera med autofokus, mp3-spiller, en FM-radio, blåtann og plass til microSD-kort er KG99 en langt mer avansert telefon enn KG800, og gjør opp for alle de tekniske ankepunktene vi hadde i Amobils test av KG800.

Noen 3G-telefon skal det imidlertid ikke være snakk om. Kildene bak ryktene hevder at KG99 skal være en vanlig GSM-telefon med trippelbåndsstøtte og GPRS. Dermed kan du ikke forvente noen rask datanedlasting med KG99.

Med unntak av ryktene om KG99 er det ingenting som tilsier om og eventuelt når LG kommer til å slippe en ny Chocolate-telefon. Dermed skal ryktene og all informasjonen i dem tas med en klype salt. Men de samme kildene som står bak ryktene mener at KG99 vil bli presentert en gang til høsten.

(Kilder: Mobile-Review, Mobil.cz)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen