LG med mer sjokolade

Da LG lanserte sin designtelefon Chocolate i Sør-Korea i november i fjor, ble den en umiddelbar suksess. Bare i løpet av den første dagen skyvetelefonen var i salg, solgte LG 4000 telefoner. Hittil det blitt solgt over 400 000 eksemplarer av telefonen i hjemlandet.

1. mai ble en noe modifisert utgave av telefonen sluppet i Europa, og da vi var på plass under LGs lansering i London, fikk vi lovnader om at det skulle komme flere telefoner i den såkalte Black Label-serien som Chocolate er del av.

Nå er oppfølgeren på plass i hjemlandet, og sør-koreanere som ikke er forsynt, kan nå få seg en ny porsjon sjokolade.

Det er tydelig at telefonen, som i hjemlandet kalles KV6000, eller bare Black Label 2, er i slekt med sin forgjenger. Du finner for eksempel fortsatt en trykkfølsom overflate med styreknapper som lyser opp i rødt på utsiden av denne telefonen. Den blanke, svarte finishen går også igjen. Nummertastaturet som kommer til syne når du skyver telefonen opp, er fortsatt et vanlig tastatur.

Designen på den nye sjokoladetelefonen har imidlertid fått selskap av edelt metall. I endene og under skjermen er telefonen farget i gull eller sølv, alt ettersom hva du liker best. I tillegg har oppfølgeren lagt på seg litt, med en tykkelse på 16,5 millimeter, mot opprinnelige 15,3 millimeter. Men så er det jo en kjent sak at sjokolade ikke er bra for figuren.

Bedre spesifisert

Det er imidlertid ikke bare flesk som skjuler seg under telefonens ytre. LG har nemlig satt inn mer minne, og mens originaltelefonen bare hadde 128 MB innebygget, stiller den nye telefonen med 512 MB. Dermed kan du lager omtren 120 sanger på sjokolade-oppfølgeren.

LG har ikke gjort all verden med kamerabiten, og oppløsningen er fremdeles på noe lave 1,3 megapiksler. Skjermen har derimot fått seg en overhaling, og LG gir deg nå 240 x 320 pikslers oppløsning og en fargedybde på 262 000 farger.

Du får for øvrig også blåtann, infrarød overføring og muligheten til å kjøre flere programmer samtidig.

Det er ikke kjent når telefonen kommer til Europa. Om du befinner deg i Sør-Korea, får du CDMA-utgaven av telefonen for omtrent 3500 kroner ($530).

Du kan lese mer om den originale Chocolate i artikkelen "Sjokolade til Europa", og vår sniktitt på telefonen i artikkelen "En smak på LG Chocolate".

(Kilder:Engadget.com, Cetizen.com, Akihabaranews.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen