LG med første produkt som støtter Wi-Fi Direct

LGs annonserte Blu-ray-spiller BD690 er det første AV-relaterte produktet som vil støtte Wi-Fi Direct. Dette innebærer at spillerens trådløse kobling slipper å måtte gå via rutere eller andre former for mellomstasjoner.

Et produkt med Wi-Fi Direct vil kunne koble direkte til andre maskiner og mobiltelefoner som har trådløs tilgang, og dette vil gjøre det trådløse, digitale hjem mindre komplisert i henhold til å sette opp nettverk og liknende. Med andre ord er det kun nødvendig med ett Wi-Fi Direct-aktivert produkt for å skape en trådløs kobling mellom A og B.

Wi-Fi Direct vil være overlegent Bluetooth med tanke på rekkevidde og støtte til filer og multimedia med WPA2-sikkerhet. Denne teknologien betyr at du for eksempel uten videre kan streame videofiler fra din smarttelefon med Wi-Fi-Direct på en TV med trådløs tilgang og så videre.

Det er foreløpig ikke blitt sluppet noen spesifikasjoner eller videre informasjon om BD690, men det er forventet at maskinen vil ha samme egenskaper som LG-BD390 – det vil si støtte for Netflix, Vudu og DLNA, samt kunne spille av Divx-materiale i 1080p.

Kilder: Tweaktown, Engadget, Slashgear, Ubergizmo

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen