Fra venstre: Iphone 4, LG B, Galaxy S

LG med enda en supertelefon?

Det er ikke mer enn en dag siden LG lanserte sitt beist LG 2X med tokjerneprosessor. Nå har en kilde hos LG fått tak i noen bilder av det som kan være en ekstremt tynn android-telefon med en skjerm som skal knuse konkurrentene.

Klareste skjermen så langt?

Telefonen har fått kodenavnet LG B, og skal være tynnere enn en Iphone 4 og ha en skjermklarhet som skal slå både epletelefonen og Samsungs Galaxy S. På bildet øverst kan vi se at LG B er i midten med en firetommers skjerm, og Iphone 4 og Galaxy S er plassert på hver sin side. Av disse bildene ser LG-telefonen ut til å ha en helt rå lysstyrke.

Det ikke kommet noen informasjon om hvordan oppløsningen, så om den kan utfordre dagens topptelefoner også her gjenstår å se. Noe vi setter oss litt skeptiske til er spesifikasjonsarket som også er blitt lekket. Her sammenlignes de tre telefonenes skjermer, og som vi kan se av bildene skal LG B ha IPS LCD, som er samme basisteknologi som det Iphone 4bruker.

Vises fram 6. januar

En av forskjellene er at det her står at skjermen ikke skal bruke noe strøm ved svart skjerm. Dette skal egentlig ikke være mulig med mindre det brukes en OLED-skjerm. Så om dette stemmer gjenstår å se.

Fra venstre: LG B, Galaxy S, Iphone 4
Fra venstre: LG B, Galaxy S, Iphone 4

Uansett ser telefonen ut til å være svært slank, og vi gleder oss til å se mer til denne. Det er også kommet flere Twitter-meldinger rundt telefonen, og den skal etter planen vises fram ved Consumer Electronics Show den 6. januar. Vi venter i spenning på utviklingen, og det ser ut som at LG har store planer for 2011.

Les også: LG 2X er lansert
Les også: Test: LG P500 Optimus One
Les også: Sniktitt: Samsung Nexus S

Kilde: (phandroid)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen