LG med dobbel touchscreen

Mobilen er designet som en kamskjelltelefon, eller ”klappmobil” som mange kaller det. I stedet for det tradisjonelle designet der vi har knapper nederst og en skjerm oppe, har LG designet denne med to trykkfølsomme skjermer.

Skjermene kan stilles inn slik at de fungerer som en stor skjerm, med mulighet for å flytte objekter fra den nedre skjermen til den øvre. Man kan også bruke den nedre skjermen til å taste inn på, mens man leser teksten på den andre.

Fisker spiser posten din
Denne ideen skal kombineres med brukervennlig programvare, og mye tyder på at LG skal gjøre det litt morsomt også.

Bevegelige ikoner kan eksempelvis ligne dyr. På tegningen til høyre er dette illustrert med fisker. Dersom du trykker i nærheten av en fisk, svømmer fisken dit du trykker.

Fiskene har hver sin menyfunksjon, for eksempel beskjeder, kalender og klokke. Her har LG illustrert et eksempel på hvordan fiskene kan bidra med å forenkle besvaring av beskjeder. Øverst til venstre er det en konvolutt som popper opp dersom man har mottatt en ny melding. Da svømmer meldingsfisken opp mot konvolutten, slik at man lettere kommer til menyen for lesing og besvaring av beskjeden man har mottatt.

Dette er smart og morsomt, og faktisk så lurer jeg litt på hvorfor jeg ikke har fisker på min telefon.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen