LG leier ringetone-band

Alternativ tekst mangler

Du er kanskje en av de som blir lei av standard-ringetoner allerede den første dagen du har ny mobiltelefon. For å gjøre standard-ringetonene mer interessante, har LG fått en idé: Lei en svensk acapella-gruppe til å synge frem ringetonene.

Gruppen som har fått oppdraget heter The Real Group. Gruppen er kjent i mange land, og har solgt over én million plater.

Idéen kom etter at en innholdssjef i LG i Seoul hørte The Real Group i en radioreklame. Han likte stemmene han hørte så godt at han tok kontakt med gruppen.

Spesiallaget
Hver tone skal være spesiallaget til hver enkelt mobilmodell, slik at det skal høres best mulig ut. I tillegg til ringelyder, skal du også få høre The Real Groups toner når du slår på telefonen, trykker på en knapp eller mottar en melding, skriver LG i en pressemelding.

Foreløpig er det modellene KE600, KE800 og KE820, som skal ha spesiallagde ringetoner fra den svenske gruppen.

- I begynnelsen var vi litt skeptiske til å bli puttet inn i en mobiltelefon som funksjons- og ringesignaler, forteller Anders. Men faktisk er resultatet klokkerent fordi innspillingene er tilpasset den enkelte telefonen og dens egenskaper, sier Anders Edenroth i The Real Group i pressemeldingen fra LG.

Du kan lese mer om The Real Group, samt høre lydspor, på gruppens egne nettsider.

(Kilder: LG)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen