LG lanserer virtualiseringsskjerm

Annonsør­innhold
Les hele saken »

LG har annonsert at de i løpet av juni måned starter salget av LCD-skjermer med innebygd virtuell PC. Skjermserien har fått navnet SmartVine N-series og kommer med innebygd virtualiseringsteknologi fra NComputing Inc.

Virtualisering er i denne forbindelse en teknologi som gjør at mange brukere kan være tilkoblet og jobbe mot en og samme PC, altså en form for tynnklient eller terminal. I dette tilfelle kobles tastatur og mus direkte til skjermen som videre vil koble seg på PC-en det jobbes mot. LG uttaler at ved bruk av disse skjermene kan hele 11 personer jobbe mot en og samme PC. Skjermene kan også brukes som tradisjonell direktekoblet skjerm.

Prisen på en 19-tommers skjerm i denne serien blir 199 dollar i USA og LG starter salget på verdensbasis allerede denne måneden. Stephen Dukker, NComputing sjef, uttaler at hver eneste en av våre arbeidsstasjoner trenger en skjerm, så hvorfor ikke bygge teknologien direkte inn i skjermen,.

Markedet LG i hovedsak retter seg mot med denne serien er utdanningsinstitusjoner og service-bedrifter slik som support-avdelinger og skjermene vil fungere sammen med både GNU/Linux- og Windowsmaskiner.

(Kilde: reuters)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen