Test

LG L1100

 

Design og kvalitet - 

L1100 gir et forholdsvis anonymt førsteinntrykk. Telefonen gir ikke den eksklusive følelsen man ofte får når man holder en dyr telefon, tvert imot føles den litt billig med et utpreget plastikkpreg. Den virker allikevel solid og godt skrudd sammen. Det er ikke noe merkbar slark i telefonen, og vi la heller ikke merke til noen knirkelyder.

Det er ingenting å utsette på vekten på telefonen, 90 gram er lett nok for de fleste. Også størrelsen kjennes riktig, til å være en foldetelefon har LGs nye mobil et hendig format. Dessverre skjemmes den av en utstikkende antenne, noe som gjør at telefonen føles litt klumpete å ha i lommen. Og dersom man skal skyndte seg å fiske frem telefonen, føles det som antennen alltid hekter seg opp i et eller annet.

Når man åpner telefonen, ser man at den har store og tydelige taster med en fornuftig plassering. Piltastene har en størrelse som gjør dem lett å bruke, her er det ingen fare for å trykke feil slik som på en del andre telefoner i samme størrelse. På venstre side av telefonen sitter en volumtast, på motsatt side sitter en kameratast. Disse føles noe knotete å bruke, spesielt volumtasten er litt vanskelig å betjene under en samtale. Telefonen er for øvrig lett å åpne og lukke med én hånd, i motsetning til en del andre klafftelefoner.

Kameralinsen til L1100 ligger ubeskyttet, dog er den noe nedsenket, og derfor ikke så utsatt for riper. Den er også plassert slik at det ikke er noen fare for å dekke over linsen med fingrene under fotografering.

Totalt sett virker dette som en enkel, robust telefon, men den virker kanskje litt grå og preget av billig plastikk, spesielt sett i forhold til prisen.

LG L1100 med abonnement

LG L1100

LG L1100 med abonnement   Les mer »

LG L1100   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen