LG kvesser kniven

Hardware/Las Vegas: Strengt tatt har LG vært inne på det norske markedet tidligere, men etter å ha vært fraværende en stund er tiden atter inne for å kjempe om de norske kundene.

P210 er en 12,5-tommers sak med en oppløsning på 1366x768 punkter. Modellen som kommer til Norge får i5-prosessor og Intels HD Graphics. På minnefronten er det maksimalt 4 GB, mens harddisken kommer med 320 GB lagringskapasitet. Noe av det som skal kapre kunder er et litt annerledes design, der man blant annet har vektlagt tynnest mulig ramme rundt skjermen. Vekten er forøvrig på hyggelige 1,3 kg. Vi synes skjermen var stiv og fin, men med noe svikt i tastaturet. Prisen blir trolig rundt 9000 kroner.

P420 er en litt større modell som byr på 14-tommers skjerm, med en oppløsning på 1366x768 punkter. Modellen som kommer til Norge må nøye seg med en i3-prosessor, men på andre markeder kommer den også med i5. Maskinen støtter maksimalt 8 GB minne og en harddisk på 750 GB. Pris er antatt å bli på rundt 8000 kroner.

Den siste modellen som skal sikre det norske markedet er A520. 15,6-tommers skjerm med Full HD, LED-baklyst og med 3D-støtte. Under panseret finner vi siste skrik innen i7-prosessorer, Nvidia GT540M, maksimalt 8 GB minne og 750 GB harddisk. Vekten stopper på 2,75 kg og prisen er enda ikke kjent. Med på kjøpet følger også polariserte 3D-briller.

På spørsmål om hvorfor de ikke hadde lansert noen tablet enda fikk vi bare et lurt smil og en henstilling om å holde øyne og ører oppe i tiden fremover. Så da er det vel bare å lene seg tilbake mens man venter på LGs inntreden på tablet-markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen