LG KU990

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

dsad
+ Fantastisk kamera
+ Svær og klar skjerm
+ Nesten like bra som taster
+ Både EDGE, 3G og super-3G

dsad
- Dårlig mp3-spiller
- Få innstillinger i kamera


KU990 er en forholdsvis liten telefon med en svær trykkfølsom skjerm på fremsiden. 

Skjermen er ment å brukes med fingrene, og uten pekepenn. Sammen med store ikoner i menyene gjør dette at du ikke trenger å bruke to hender og ta på deg lesebrillene hver gang du skal bruke telefonen. Her har KU990 en stor styrke over vanlige telefoner med trykkfølsom skjerm.

Ikonene på skjermen er store, slik at du enkelt treffer de med tommelen. 

Når du trykker på skjermen, vibrerer telefonen. På den måten merker du hvert tastetrykk, noe som gjør det mye enklere å skrive SMS.

Du trenger heller ikke løfte opp fingeren fra skjermen for hver gang du trykker, slik du må med en berøringsfølsom skjerm. Det hele gjør at telefonen nesten er like enkel og rask å bruke som en telefon med vanlige taster. Og vi kan aldri få sagt det nok: Denne løsningen er helt genial.

Batterilevetiden i KU990 er over gjennomsnittet, og talekvaliteten er helt topp. På grunn av den store skjermen tømmes batteriet likevel fort dersom du surfer på internett eller spiller på mobilen. 

Fantastisk kamera

Mye positivt om skjerm og design til tross; kameraet i KU990 er det beste argumentet til å kjøpe telefonen. Det gir omtrent like gode bilder som kamerakongene Nokia N95, Sony Ericsson K850i og Samsung G600. 

Kameraet kan også konkurrere med litt eldre digitalkameraer. En skikkelig blits er også på plass, slik at bildene tatt i dunkle omgivelser får litt belysning. Det er ikke noen tvil om at mobilkameraene ikke lenger bare er leketøy.

Videokameraet er også noe av de bedre vi har vært borti. Høy oppløsning og høy oppdateringsfrekvens sørger for svært gode videosnutter.

En fryd å surfe

Å surfe med KU990 går som en drøm. På grunn av telefonens støtte for alle de raskeste oppkoblingene til mobilnettet går det kjapt, og på grunn av den store skjermen får du svært god oversikt.

Nettleseren er også blant de bedre vi har prøvd. Dermed er det absolutt ingenting i veien med å surfe med mobilen mens du er på farten. 

Det KU990 ikke er god på, er å spille musikk. Den har bare én innebygget lydinnstilling, og den gir for mye lyd i det dype registeret og for lite mellomtone. Dersom du er ute etter en musikktelefon er det bare å lete videre.

Den største grunnen er likevel kameraet. KU990 tar nemlig både gode bilder og god video, og er definitivt blant de beste kameramobilene på markedet. 

Dersom du vil ha en kameramobil til å ta bilder i enda bedre kvalitet, bør du se på Sony Ericsson K850i. Men da får du ikke like gode videmuligheter. Alt tyder også på at Samsung G800 (sniktitt) er et knallgodt mobilkamera, men igjen med lavere videokvalitet.

LG KE850 Prada er LGs forrige telefon med stor trykkskjerm. Denne skjermen er imidlertid ikke like god å bruke som i KU990, og prisen er nesten den samme. I tillegg har KU990 mye mer teknologi. Er utseendet det desidert viktigste, bør du også se på Neonode N2.

LG KU990 med abonnement

LG KU990

LG KU990 med abonnement

LG KU990

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen