LG KG800 "Chocolate"

I forkant av lanseringen av Chocolate var det flere som håpet at LG skulle bidra med noe nytt i svermen av såkalte "designtelefoner". Med en heller original design og en frodig salgspakke begynner det bra, men dessverre skuffer LG 800 Chocolate på alle andre områder.

For å ta designen til Chocolate først, så får den det virkelig til å gå vann i munnen. Telefonen har et kvalitetsinntrykk som gir oss assosiasjoner til Rolex og Aston Martin.

Her finner du lekre designdetajer som trykkfølsomme menytaster, en skjerm som blir om til et speil når den er inaktiv, og et skall som er farget i lekker mokkafarge.

Men flytter du blikket vekk fra designen er det som sagt ikke mye som imponerer med Chocolate. Ser du på mp3-spilleren, så har den kun 128 MB minne til rådighet og er lite brukervennlig. Telefonen har heller ikke kraft nok til å drive spillene og programmene du installerer på den.

Chocolate mangler det meste av avansert trådløs teknologi, inkludert EDGE, 3G og infrarød. Og den stakkarslige blåtannstøtten hjelper lite i den sammenhengen. Telefonen har dessuten et svært lite brukervennlig menysystem og en rekke dårlige oversettelser.

Batterilevetiden er faktisk et av få områdene der KG800 har noe å stille med. Med en taletid på 6 timer og en hviletid på 200 timer er Chocolate en sprek telefon, som holder ut lenger enn gjennomsnittet.

Ser du på helheten er det ganske klart at LG Chocolate går i den samme fellen som mange andre designtelefoner, for eksempel Nokia 7380 og Motorola V3i. Den er fin å se på og tiltrekker seg mange blikk, men så snart du blir kjent med denne fristelsen av en telefon, så oppdager du at Chocolate er en fint innpakket sjokolade som er gått ut på dato.

LG KG800 med abonnement

LG KG800

LG KG800 med abonnement

LG KG800

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen