LG KE850 Prada

Konklusjon

dsad
+ Liten og vakker
+ Skarp og berøringsfølsom skjerm
+ Brukervennlig
+ Minnekort

dsad
- Mange uforståelige begrensninger
- Veldig dyr
- Teknologifattig


LG KE850 er fruktene av samarbeidet mellom Prada og LG. Resultatet er en liten og lommevennlig telefon med en stor berøringsfølsom skjerm.

Skjermen dekker store deler av fremsiden, og måler tre tommer. De eneste tastene er en tynn remse med svar- og avvistaster, og en tilbaketast.

Prada-telefonen har alle funksjonene du finner i vanlige mobiler, bortsett fra at alt styres med skjermen.

Til alt overmål fungerer det faktisk bra. Å trykke seg igjennom menyene er lett etter litt trening. SMS-skriving er en utfordring, men etterhvert går også dette unna i et fornuftig tempo.

Skjermen blir naturlig nok flekkete etter litt bruk, men den er lett å tørke ren på klærne eller med den medfølgende pussefillen.

Prada-telefonen er godt bygget, og det oser av kvalitet. Det er heller ikke til å stikke under en stol at den ser skikkelig stilig ut.

Kameraet er en fryd å bruke, takket være den brede skjermen. Bildekvaliteten er heller ikke så verst.

Dessverre er ikke alt bare en fryd. LG har valgt noen fullstendig ulogiske løsninger på hvordan du skal kopiere filer til telefonen. De forskjellige filene, det være seg musikk, bilder eller Office-dokumenter, må ligge i hver sin forhåndsbestemte mappe, eller så kan du ikke bruke dem til noe.

Mp3-spilleren har også en del tøysete begrensninger, som at du ikke kan høre på musikk samtidig som du surfer på nettet, leser e-post eller tar bilder for å nevne noe. Du kan imidlertid skrive SMS mens du hører på musikk. Lyden er god, men spilleren er nesten funksjonsløs. Du kan ikke justere lydbildet og det er ikke noe musikkbibliotek.

Radioen fungerer greit, men kan ikke brukes samtidig som du gjør andre ting. Dette er et klart irritasjonsmoment.

Til tross for noen forargende løsninger er Prada-telefonen flott på mange måter. Den er lett å bruke, vekker oppsikt og er noe ikke alle andre har. Men det har sin pris å tre inn i rekken av Prada-eiere. I skrivende stund må du ut med 5200 kroner for et eksemplar av telefonen.

Å anbefale noen alternativer er ikke så enkelt. Det finnes egentlig ingen direkte konkurrenter til denne telefonen. Apples iPhone er et helt annet konsept siden den er en mobil med iPod og full nettleser, mens HTC Touch er en fullblods smarttelefon. Om du er ute etter en designtelefon kan du ta en titt på Nokia 7390 eller LG Shine, som begge er fine å se på og gode å bruke.

LG KE850 Prada med abonnement

LG KE850 Prada

LG KE850 Prada med abonnement

LG KE850 Prada

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen