LG kaster seg over Android 2.2

LG annonserte allerede i juli at de kommer med to nye Android-telefoner, men annet enn bilder og navn på modellene ble ikke offentliggjort.

Nå har sør-koreanerne vist fram Optimus One og Optimus Chic på IFA-messen i Berlin, og opplyser samtidig om hvilke spesifikasjoner de to Transformers-lydende modellene vil få.

Les også vår test av design-perlen LG GD880 Mini.

Optimus One har både støtte for trådløst nett og turbo-3G. Kameraet er på tre megapiksler, men her er ingen fotolampe. Til gjengjeld kan du ta opp video. Størrelse og vekt er foreløpig ikke kjent, men skjermen er i alle fall trykkfølsom og på 320 x 480 piksler. GPS, radio, minnekortstøtte og akselerometer er også på plass, ifølge GSM Arena.

Den andre modellen heter Optimus Chic, og ser ut til å koste noen kroner mer enn One. Turbo-3G og trådløs-støtte finner du også i det som ser ut til å bli design-versjonen, men kameraet er på fem megapiksler – om enn fortsatt uten fotolys. Den trykkfølsomme skjermen er på 3,2 tommer, med en oppløsning på 240 x 400 piksler, ifølge GSM Arena. Også i Chic er GPS, radio, minnekortstøtte og akselerometer på plass, samt en Qualcomm MSM7227 600 MHz-prosessor som skal gjøre håndsettet betraktelig kjappere enn sine forgjengere.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen