LG har lansert sin Android-mobil

LG har endelig lansert sin første Android-mobil, som har fått navnet GW620. Målet til LG er å komme med en bred smarttelefonportefølje, og begynner forsiktig. Denne skal appellere til de som er ny i smarttelefonmarkedet, og får derfor trolig en rimelig prislapp. 

GW620 har fått en 3 tommers trykkskjerm og fulltastatur. Denne skal ha en oppløsning på 320 x 480 piksler. Ifølge gsmarena.com er skjermen av den resisitive typen, som altså støtter pekepenn men krever hardere trykk enn den kapasitive typen. 

LG har sendt ut en pressemelding, men ingen faktaark. Dermed er det mye vi ikke vet av spesifikasjoner, som størrelse, vekt og innebygget minnekapasitet.

Rask på nett

Av teknologi stiller telefonen med det du forventer å finne i en smarttelefon, som super-3G (7,2 Mbps), Wi-Fi, A-GPS og Bluetooth (med A2DP). Telefonen støtter minnekort av typen micro-SD på inntil 16 GB. 

Kameraet knipser i 5 megapiksler og har autofokus, i tillegg til at den kan ta opp video. 

Under panseret finner du Android-operativsystemet fra Google. Det ser ikke ut som LG selv har lagt et eget grensesnitt på toppen av det hele, slik HTC har gjort i Hero og Motorola i sin Cliq/Dext

Prisen er foreløpig ukjent, men etter sigende skal GW620 komme i butikkene i løpet av årets fjerde kvartal.

Flere i vente?

Tidlig i september annonserte LG at de ville komme med mimimum 13 nye smarttelefoner med Windows Mobile i løpet av de neste 16 månedene. Med andre ord vil vi se et vell av smarttelefoner fra produsenten, men hvor mange Android-telefoner som er på plakaten vites ikke.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen