Test

LG G7100

Design og kvalitet - 

LG har truffet meget, meget godt når det kommer til designet til G7100 - telefonen er rett og slett sexy! Vi har fra første dag fått høre begeistrede kommentarer om telefonens utseende - spesielt fra det motsatte kjønn - og må si oss enige i at dette på alle måter er en lekker telefon.

Hele telefonen er utformet i metall, farget i henholdsvis sølv og blått, med knapper og rammer i speilblank finish. Telefonen virker som å være av en solid konstruksjon, og en jevn fordeling av vekt og en velvalgt utforming sørger dessuten for at den ligger meget godt i hånden.

En detalj vi likte meget godt ved designet var den ytre skjermen. Ved første øyekast ser den nemlig ut som et ordinært speil, men så snart man rører en av knappene lyser speilet opp med neonblå bokstaver. Stilig! Vi likte også at kameraet var "skjult" i hengselen, og dermed ikke forstyrrer designet.

Den ultimate killer-funksjonen ved G7100 er imidlertid den roterbare skjermen, som vi øyeblikkelig forelsket oss i. Når man har åpnet skjermen, kan man vri den 90 grader til venstre for å ta selvportretter - eller for den som ønsker det, bruke telefonen som et 4000 kroners speil.

Den andre veien kan skjermen roteres fritt, noe som er praktisk når man skal knipse bilder med kameraet. Man har dessuten også mulighet til å rotere den rundt 180 grader og legge den ned, for dermed å bruke hovedskjermen som ekstern skjerm. Skjermbildet roteres automatisk 180 grader for deg når du har snudd skjermen rundt på denne måten.

Når det kommer til vekt og dimensjoner skulle man vanskelig tro at G7100 er noen kameratelefon, for dette er en av de minste kamskjells-telefonene vi har brukt til dags dato, med en størrelse tilsvarende Samsungs SGH-S100. Den 99,5 grams vekten er også helt akseptabel for en kameratelefon, om ikke fullt så bra som den 85 grams vekten til SGH-E700 fra Samsung.

Om vi skal utsette noe på LGs nye telefon, må det være den eksterne antennen. Både Nokia og Samsung har klart å kvitte seg med antennen i sine nyeste modeller, noe som gir et betydelig mer profesjonelt inntrykk og adskillig mer strømlinjeformet design enn vi har sett i tidligere kamskjells-telefoner, og vi skulle gjerne ha sett at LG klarte det samme

Vi vil allikevel gå så langt som å si at G7100 er den designmessig beste og stiligste telefonen vi har hatt inne til testing til dags dato. Dette kommer utvilsomt til å bli en populær telefon blant moteløvene i tiden fremover.

LG G7100 med abonnement

LG G7100

LG G7100 med abonnement   Les mer »

LG G7100   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen