LG får designhjelp

LG får designhjelp

Nokia har Vertu, Motorola har Dolce & Gabbana, Samsung har Bang&Olufsen og nå har endelig LG fått sin Prada. LG gjør som mange av de andre mobilprodusentene og har inngått et samarbeid med det kjente merkenavnet Prada for å designe luksuriøse mobiltelefoner.

Den første Prada-telefonen skal ifølge en pressemelding kombinere avansert teknologi med avant-garde design og dermed kunne tilby det beste fra to verdener.

Telefonen er ifølge de to selskapene en unik, sofistikert og elegant telefon med en avansert trykkfølsom overflate som eliminerer det tradisjonelle talltastaturet.

Rett rundt hjørnet
Lanseringen av den første samarbeidsmodellen skal ifølge pressemeldingen være planlagt tidlig i 2007. Først ut kommer Europa-lanseringen, etterfulgt av enkelte asiatiske land. En koreansk versjon av telefonen er ventet først litt senere på året.

Begge selskapene har stor tro på samarbeidet, og tror det vil bli satt stor pris på hos forbrukerne.

- Vi har et brennende ønske om å utvikle eksklusive telefoner som appelerer til forbrukernes ønske om å uttrykke sin personlighet gjennom valget av mobiltelefon, og føler at Prada deler denne visjonen med oss, sier administrerende direøktør i LG Electronics Mobile Mun-Hwa Park.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen