LG erstatter sjokolade med sølvskinn

Alternativ tekst mangler

LG lanserte denne uken en helt ny designtelefon kalt Shine. Telefonen kommer som oppfølger til selskapets Chocolate, som har solgt i bøtter og spann både i Europa og Asia. Med nå er det altså lekre detaljer i sølv og ikke sjokolade som gjelder.

For mens Chocolate var en av de første telefonene med varmefølsomme taster, er det lite nytt som skiller Shine ut fra andre designtelefoner. Telefonen kommer med typiske futuristiske trekk, med blankpussete overflater og minimalistiske taster. Skjermen kan brukes som speil når den er slukket.

- Som det andre håndsettet i Black Label-serien, skal LG Shine fange oppmerksomheten fra mobilbrukere som ønsker den perfekte balansen mellom design og teknologi, sier Jae Bae, visekonsernsjef for LGs mobilavdeling.

LGs sjokoladetelefoner ble heftig kritisert for å være overpriset i forhold til funksjonene man fikk igjen. Shine er langt mer avansert, og har blant 1 GB med innebygget minne og et to megapikslers kamera.

Ellers er spesifikasjonene ganske gjennomsnittlige, der Shine har en helt ordinær 2,2 tommers TFT-skjerm med oppløsning på 240 x 320 punkter, en vekt på 115 gram og størrelsesmål på 9,8 x 5,1 x 1,4 cm. Flere spesifikasjoner utover dette vites ikke.

Shine skal i første omgang kun selges på det koreanske mobilmarkedet, slik som Chocolate-telefonene. Men LG ville ikke kommentere om telefonen vil komme til Europa, og flere medier spekulerer derfor i om telefonen nettopp vil det i løpet av neste år.

(Kilde: Mobil, GSMarena, Mobileburn)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen