Test

LG C2200

Design og kvalitet - 

Man kan ikke si at LG C2200 byr på ny og revolusjonerende design - dette er linjer vi har sett før.

Med dimensjoner på 8,4 x 4,6 x 2,4 cm, og en vekt på 91 gram, kan denne modellen fra LG sies å være en lettvekter av samme sort som flere av de andre kamskjellsmodellene fra selskapet. C2200 ligger bra i bukselommen, og den eksterne antennen er ikke særlig sjenerende.

Vekten er jevnt fordelt utover telefonen, og den ligger godt i hånden - både i åpen og lukket tilstand. Med litt trening lærer man seg fort å åpne telefonen med en hånd, noe som ikke er tilfelle med alle kamskjellstelefoner.

Solid bygd, men med feil
C2200 virker å være solid bygget, og er godt festet med et skikkelig hengsel som holder telefonen sammen. Batteriet sitter som støpt, samtidig som det er enkelt å fjerne med riktig grep. Hele telefonen er laget av hardplast og gir ikke fra seg noen knirkelyder.

Vår testtelefon varte i ca fem timer før den kræsjet for godt og vi måtte sende den til service. Etter utført service varte den i nye fem timer til den igjen måtte tilbake til servicebenken. Etter service nummer to, hvor hele innmaten i telefonen ble byttet, har den fungert fint. Mest sannsynlig var vi uheldige med den første telefonen vi mottok for testing, og vi har valgt å ikke vektlegge denne feilen i testen.

Tastene og navigasjonsknappene man finner på C2200 minner mye om tastesettet på andre kamskjellsmodeller fra LG, men de er mindre enn det vi har sett før fra den koreanske produsenten. Etter vår mening er de i minste laget og helt klart for små for de med store never.

Åpningen for håndfri er dekket med en gummipropp for å unngå at sand og rusk finner veien inn i telefonen. Kameralinsen er plassert på toppdekselet, og er naturlig plassert i forhold til håndstilling og motiv. På venstre side er det en volumtast som er plassert slik at den er lett tilgjengelig under samtaler.


(Klikk for større bilde)

Sum summarum er C2200 absolutt en solid og robust liten kamskjellstelefon. Telefoner med ekstern antenne føles litt gammeldags, og vi hadde selvsagt foretrukket at den ikke var der, men antennen er såpass liten at den ikke sjenerer nevneverdig.

LG C2200 med abonnement

LG C2200

LG C2200 med abonnement   Les mer »

LG C2200   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen