LG bygger inn Netflix-streaming

LG bygger inn Netflix-streaming

Det er ventet at nettet i stadig større grad overtar som distribusjonskanal for film og musikk. Det tar LG nå konsekvensen av, og bygger inn mulighet for å streame filmer fra Netflix i TV-ene sine.

Fra før har også LGs BD300 Blu-ray-spiller denne muligheten, men dette er første gang Netflix blir integrert direkte i en TV.

Netflix tilbyr over 12 000 filmer og serier for direkte nedlasting, inkludert filmer i HD-format. Videoene kan sees på PC-en eller på enheter som støtter Netflix' tjeneste.

Ifølge Netflix-sjef Reed Hastings representerer TV-en den ultimate destinasjonen for tjenesten. Foreløpig er utvalget av fysiske DVD-titler som sendes per post langt større (over 100 000), men antall streaming-titler øker jevnt og trutt.

Hastings peker imidlertid på en ikke uvesentlig fordel som filmbransjen har med DVD-platene, nemlig fortjenesten. Filmbransjen har nemlig langt bedre marginer på filmer levert på de fysiske platene, enn når filmene leveres over nett.

Fra forbrukernes ståsted er det likevel liten tvil om hva som er det ønskelige – og filmbransjen må rett og slett tilpasse seg markedet.

Den innebygde nett-funksjonaliteten er typisk ventet å øke prisen på TV-en i størrelsesorden $200-$300, ifølge LG. Det er foreløpig ikke lansert noen konkrete TV-modeller med funksjonen.

(Kilde: Sydney Morning Herald)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen