Test LG 55LW650W

Storebror trumfer lillebror

Du betaler mer, men får en TV med vassere bildekvalitet.

Vi har allerede testet både 42- og 47-tommers størrelsene av LW550W fra LG i år. Begge disse skjermene er passive 3D-skjermer og gir deg mye TV or pengene.

Nå har vi testet storebror LW650W. Denne gangen i 55-tommers størrelse. Denne skjermen har mye til felles med sine lillebrødre, men er fortsatt en del hakk hvassere uten at differansen i pris er veldig stor. På 55-tommers utgavene skiller det snaue to tusen kroner mellom store- og lillebror i pris.

Design

Foten til LW650W
Foten til LW650W

Når det kommer til utseende har LW650W en del til felles med LW550W. Begge modellene har omtrent samme fysiske yttermål. Det vil si at også LW650W ikke har de smaleste rammene på markedet. Også rammene på denne modellen er i plast, og er blank sorte med en tynn blå stripe før den gjennomsiktige kanten tar over ytterst mot kantene. Minuset med disse plastrammene er at de kun er helt strøkne første gangen du pakker opp skjermen. Her syns nemlig alt av fettmerker, riper og støv etter at du har løftet TV-en ut av esken for første gang.

Selv om rammene ikke legger skjul på noen skavanker, bidrar de til en grei design. For den ytre delen av rammen er blank og gjennomsiktig. Nederst til høyre har du berøringsfølsomme betjeningsknapper, der du blant annet kan slå av og på TV-en, bytte kanal eller justere volumet på lyden. Disse knappene responderer kjapt og presist.

Også foten er laget i samme finish som rammene, i sort plast i midten av foten, mens den siste centimeteren ut mot kantene har dem samme gjennomsiktig knekken. En ting som piffer opp designen er overgangen mellom selve skjermen og foten. Dette festet er en konet firkant som er lakkert i krom. Med foten som følger med kan du også dreie skjermen noen grader til hver side.

LG 55LW650W   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen