Test

LG 47LX950N

Testresultater

LG 47LX950N

Positive ting Pris, flott design, bra bildekvalitet i 2D, oppladbare 3D-briller, Magic Motion,
Negative ting Gjenskinn fra skjerm, dårligere på 3D0

Testresultater

LG 47LX950N

Positive ting Pris, flott design, bra bildekvalitet i 2D, oppladbare 3D-briller, Magic Motion,
Negative ting Gjenskinn fra skjerm, dårligere på 3D0

Vi har testet LGs nye toppmodell med LCD-teknologi, 47LX950N, en flatskjerm spekket med all teknologi selskapet kan tilby - til en hyggelig pris.

Kort om LG 47LX950N
Den nye toppmodellen har fått støtte for 3D, og det følger med to sett oppladbare briller i esken. Disse lades via en USB-kontakt. Skjermen har også fått 400 Hz-teknologi som skal sikre god flyt i både 3D- og 2D-sendinger.

47LX950N har også lokal dimming av LED-belysningen, noe som resulterer i bedre og mer presis belysning av bildet. Spesielt blir overgangene mellom lyse og mørke partier mer presis.Design

LGs nye toppmodell har et spenstig og nett design. På testbenken virker LX950N mindre enn 46-tommerne vi har i labben for øyeblikket, selv om den er en tomme større.

Forsiden av 47LX950N er i heldekkende glass, og rammen på skjermen er ekstremt tynn. En rask måling viser at rammen er rett i overkant av to centimeter bred. Ytterkanten på skjermen er laget i gjennomsiktig plast og er med å fullføre en stilig design.Foten til den nye skjermen er firkantet og laget av glass. Den har samme sortfarge som resten av skjermen og har mulighet for å dreies. Den var plundrete å montere, så det lønner seg å være minst to personer når den skal festes.

Les neste side av testen her.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen