Test LG 47LW550W

En ulv i fåreklær

Nå kan du og hele familien se 3D i god kvalitet uten å bli flådd.

3D-teknologien blomstret opp for fullt igjen i 2010, ledet an av James Camerons Avatar. Våren samme år kom de første flatskjermene med 3D-støtte på markedet. Ulempen var at prislappen du måtte betale for å kunne se den ekstra dimensjonen var høy.

Nærbilde av rammen.
Nærbilde av rammen.
Foten til LW550W
Foten til LW550W
Slik ser fjernkontrollen ut.
Slik ser fjernkontrollen ut.

I år har det kommet flere billigere modeller med 3D-funksjon. Men igjen må du ut med mye penger til å kjøpe aktive briller som går på batteri. Nå har LG, Toshiba og Philips kommet med 3D-modeller som bruker passive briller. Samme type briller som du så Avatar med på kino. Dermed slipper du unna med en hundrelapp i brillekostnader når hele familien skal se film i tre dimensjoner.

Vi har nå testet 47LW550W, en Cinema 3D-skjerm som bruker passiv teknologi. Her får du en meget bra allroundskjerm, som i tillegg ikke ruinerer deg om du vil se 3D sammen med resten av familien.

NB: Vi har tidligere i år testet 42-tommeren i den samme serien. Siden disse skjermene har mye til felles har vi tatt i bruk mye av teksten og bildene fra den tidligere testen. Grunnen til at vi tester 47-tommers versjonen av denne skjermen er at det senere vil komme en samletest der denne TV-en er en av modellene som skal være med.

Design

Den nye Cinema-skjermen fra LG har en ren design med blanke rammer i plast. I all hovedsak er skjermen sort, men siderammene på skjermen er todelt, der indre del er sort, mens ytre del er mørk lilla med et mønster som minner om børstet metall. Rammene er noe buet ut mot kantene og avsluttes med en tynn, gjennomsiktig og blant kant. 47LW550W har en tykkelse på rett i underkant av fire centimeter.

Berøringsknappene finner du nederst til høyre.
Berøringsknappene finner du nederst til høyre.

TV-en har også et berøringspanel nede på høyre side, der du blant annet kan slå av og på TV-en, justerer volumet, skifter kanal eller trykker deg inn i menyen. Disse knappene er kjappe i responsen.

Foten som følger med 550W er rektangulær, der overflaten er i sort blank plast. Ytterst mot kantene på foten er den samme blanke kanten som i rammen på selve TV-en. Delen som knytter fot og skjerm sammen er firkantet og er krommet. Denne bryter fint overgangen mellom selve TV-en og foten. Du kan forøvrig dreie TV-en noen grader til hver av side med denne foten.

LG 47LW550W   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen