LG 2X er lansert

Vi har ventet i spenning på hvem som skulle være først ut av startblokka med tokjerneprosessor til mobiltelefoner. LG ser ut til å være de som kommer med den første telefonen som skal sette standarden for ytelse innenfor mobilteknologi i 2011.

Prestisje å være først

Telefonen som har fått navnet LG 2X, og har tidligere gått under dekknavnet ”star”, er nå lansert. Den kjører på Nvidias 1GHz tokjerneprosessor Tegra 2, noe som skal gi raskere og bedre ytelse når det kommer til blant annet spill, video, musikk, surfing på nettet og flerprogramkjøring.

- Tokjerneteknologien er det neste steget framover i mobilteknologi, og er mener det er en stor bragd å være først ute med denne, sier Dr. Jong-seok Park, president for LG Electronics Mobile Communications Company.

Full HD

Mobiltelefonen vil også komme med 1080p full HD video-opptak og videoavspiling. I tillegg vil den ha en HDMI-utgang slik at man kan koble telefonen til blant annet TV-er og datamaskiner. Den er også utstyrt med DLNA for trådløs visning av informasjon fra telefonen til for eksempel TV-er og spillkonsoller som støtter denne teknologien. LG 2X kommer med et 8 megapikslers kamera på baksiden, og et 1,3 megapikslers frontkamera.

Telefonen vil komme med operativsystemet Android 2.2, men skal bli oppdatert til 2.3 etter hvert. LG 2X blir kommer på markedet i Korea neste måned, og skal deretter bli lansert i resten av Asia og Europa. Det er ennå ikke kommet noen dato for når vi får se denne på det norske markedet så det er bare å krysse fingrene.

Av andre spesifikasjoner kan vi se at telefonen har en skjerm på fire tommer, 8 GB intern lagringsplass, støtte for microSD opp til 32 GB og et batteri på 1500 mAh, noe som tilsier at man kan forvente forholdsvis god levetid.

Les også: Test: LG P500 Optimus One
Les også: Sniktitt: Samsung Nexus S
Les også: LG LU3000 slår godt fra seg

Kilde: (lg)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen