LG utsetter Android 4 til Optimus 2X

LG utsetter Android 4 til Optimus 2X

Den første tokjernetelefonen må vente lenge på Ice Cream Sandwich.

Denne karen lar vente på seg hvis du har Optimus 2X.
Denne karen lar vente på seg hvis du har Optimus 2X.

LG Optimus 2X var den første telefonen på det norske markedet med to prosessorkjerner. Den var i salg allerede fra februar i fjor, og var LGs toppmodell helt til den ble avløst av Optimus 3D, og senere en ny Prada-modell. I utgangspunktet skulle den få Android 4.0 i løpet av årets første kvartal, men nå er oppgraderingen utsatt med ett kvartal.

Dermed må alle som har kjøpt Optimus 2X smøre seg med tålmodighet til et sted mellom 1. juli og 30. september før Android 4.0 Ice Cream Sandwich blir tilgjengelig for nedlasting.

Tregt økosystem

De lange oppgraderingsprosessene i Android-universet har blitt en årlig, og til dels saktegående begivenhet. I fjor var det sannsynligvis Sony Ericsson som fikk mest pepper for trege oppdateringer av Xperia X10-serien. I år har bildet skiftet noe, siden de fleste av fjorårets Xperia-modeller er på vei opp til Android 4.0 i disse dager.

Også Samsung og HTC har flere modeller over på det nye operativsystemet nå. I tillegg kommer også mange av de nye modellene i butikk med Android 4 rett ut av esken, mens også noen få av de nye modellene pent må vente litt til.

Les også: Android 4.0 kan spare deg penger

(Kilde: gsmarena.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen