De fire nye høyttalerne fra LG.
De fire nye høyttalerne fra LG. (Bilde: LG)

LGs nye høyttalere skiller seg ut fra mengden

Satser på spenstige designgrep med sin nye kolleksjon av kompakte høyttalere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I en fersk pressemelding har LG nå avduket noen nye Bluetooth-høyttalere som skiller seg litt ut på designsiden. Den nye kolleksjonen består av fire varianter med modellbetegnelsene PH1, PH2, PH3 og PH4.

Det spesielle med høyttalerne er både at de er uvanlig fargerike og at selve fasongen også må sies å være av det kreative slaget. Ifølge LG er det meningen at høyttalerne skal kunne dekke mange ulike behov.

Disk-design og stemningslys

PH1 er en sylinderformer modell som sender ut lyd i 360 grader. Modellen byr blant annet på innebygd LED-stemningslys som kan justeres og som kan blinke i takt med musikken. Den har også mikrofon.

PH1 byr på justérbart stemningslys.
PH1 byr på justérbart stemningslys. Foto: LG

PH2 har på sin side et flatt, «diskformet» design og er både sprutsikker og svært kompakt, med en vekt på bare 167 gram. Den litt kraftigere PH4 er også sprutsikker, og har et mer tradisjonelt, sylinderformet design. Både PH1 og PH4 har 360-graders lyd og er beregnet på den «aktive» brukeren, ifølge LG.

Stearinlys-høyttaler

Om man er av den mer rolige typen kan det være PH3 er et bedre alternativ. Denne modellen beskrives som en «stearinlys»-lignende høyttaler i kraft av å sende ut et simulert levende lys på toppen. Høyttaleren har fem flerfargede lysmoduser å velge mellom.

PH1, PH2 har batteritider på henholdsvis fem og seks timer, mens PH3 og PH4 skal holde ut i 10 timer hver. Pris og tilgjengelighet er ikke kjent, men modellene skal vises frem på IFA-messen i september, og da vil vi trolig få vite mer.

Bose opplever nå problemer med sine lydprodukter: Den ene høyttaleren i hodetelefonen Bose QC-25 slutter å virke hos mange »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen