(Bilde: Rolf B. Wegner, Hardware.no)

LG slipper 72-tommer

Ikke bare OLED og 4K på IFA.

Hardware/Berlin: Selv om mange stiller digre 4K-TV-er så må vi ikke glemme at disse koster latterlig mye. Skal du ha en diger skjerm er det fremdeles andre alternativer som gjelder. LG har for eksempel nettopp lansert en 72-tommers LCD-TV.

72LM950V er en LCD-TV med LED-baklys. TV-en smelles rett inn i toppsjiktet hos LG. Designen er holdt til Cinema Screen-linjen, hvilket innebærer børstet aluminium og en relativt bred ramme rundt hele skjermen. Her har man på ingen måter latt seg rive med i kappløpet mot tynnest mulig ramme.

TV-en kommer med Magic Remote i oppgradert versjon. Enkelte funksjoner på TV-en kan også styres via en egen smarttelefon-app. En morsom greie som også er på plass er Mobile High definition Link, MHL. MHL innebærer at man kobler mobiltelefonen til TV-en og kan bruke TV-en som en diger skjerm. Med fjernkontrollen kan du da styre funksjoner på mobilen.

Smart-TV-biten bygger på den som LG har brukt ellers i 2012. Det innebærer dobbelkjerneprosessor for en bedre respons og Dashboard 2.0.

Selv om TV-en er billigere enn 4K-TV-ene så koster den fremdeles nok penger. Veiledende pris når den kommer i salg skal være 59 999 kroner. Om du har pengene og lyst på TV-en så skal den komme på markedet i løpet av tredje kvartal.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen