(Bilde: Shutterstock/Google/LG)

– LG skal bygge Googles smartklokke

Hinter om lansering neste måned.

Google og LG skal ifølge ryktene være i ferd med å danne et partnerskap rundt en eventuell smartklokke fra Google. Det vil i så fall bli Googles første steg inn i smartklokke-universet.

Troverdige kilder

Det er den kjente finansavisen Wall Street Journal som har kommet med påstandene, og ryktet virker derfor relativt sannsynlig. Avisen skal også ha fått bekreftet påstanden av sjefen for LGs mobildivisjon, Park Jong-seok, som i tillegg skal ha sagt at klokken vil ha Android i bunnen og være kompatibel med en "...lang rekke enheter...".

Ifølge kilden skal smartklokkens operativsystem avdukes allerede i mars, mens selve klokken vil få sin store lansering i juni. LG og Google har allerede et utstrakt partnerskap, gjennom blant annet Googles Nexus-serie. Det går også rykter om at Google jobber med sitt neste nettbrett, Nexus 8, ved siden av deres første "wearable".

Vil møte skarp konkurranse

Den eneste tingen vi vet sikkert om smartklokken, er at den naturlig nok vil bygge sterkt rundt Googles egne tjenester, spesielt Google Now-tjenesten. Stort annet vites ikke om den.

Uansett hvordan Googles smartklokke vil forsøke å skille seg ut, så vil den møteskarp konkurranse fra andre klokker som Samsungs Gear-serie, Sonys Smartwatch-serie, Pebble-serien og ikke minst den mye omtalte iWatch, som det går rykter om at Apple vil lansere i løpet av året.

Venter du i spenning etter flere smartklokker? 
Slik vil kanskje Apples iWatch se ut! »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen