LG Rolly Keyboard 2.
LG Rolly Keyboard 2. (Bilde: LG)

LG forbedrer rulletastaturet sitt

«LG Rolly Keyboard 2» er et faktum.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Mobiltastaturer kommer i mange varianter, og i august i fjor kunne vi melde om en variant fra LG som kan rulles sammen, døpt «Rolly Keyboard». Som blant andre The Verge har snappet opp er oppfølgeren nå et faktum.

«Rolly Keyboard 2», som er det ikke helt uventede navnet, er ganske likt forgjengeren. Der den forrige versjonen kun hadde fire tasterader, har oppfølgeren imidlertid jekket antallet rader opp til fem.

Kan pares med tre enheter

Dermed har man altså noe mer tasteplass å boltre seg på, men utvilsomt er det fremdeles snakk om et ganske kompakt produkt. Bredden er på 27,4 centimeter, omtrent den samme som på forgjengeren, og vekten ligger på 161 gram.

LG Rolly Keyboard 2.
LG Rolly Keyboard 2. Foto: LG

Tastaturet bruker Bluetooth 3.0-standarden og kan pares med opptil tre enheter på samme tid. Det kan brukes med mobiltelefoner med en størrelse på minimum fire tommer, og bruker ett batteri av typen AAA.

Tilsvarer laptop-tastatur

Ellers ser tastaturet ut til å ha samme egenskaper som den første utgaven, altså solide taster av ABS-plast med skikkelig taktil tilbakemelding og en såkalt «key pitch» som tilsvarer den man finner på vanlige laptop-tastaturer. Key Pitch er avstanden mellom midten av én tast og midten av den neste.

Rolly Keyboard 2 er forelpig kun tilgjengelig i Korea til en pris på 129 000 won, som tilsvarer cirka 930 kroner. Når produktet eventuelt blir tilgjengelig for nordmenn, og hva det vil koste, er ikke kjent.

LG lanserte nylig sitt nye flaggskip G5: Selskapets første metallmobil skiller seg kraftig ut fra røkla »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen