(Bilde: LG)

LG lanserer «normal» OLED-TV

Flatfrelste OLED-fans får også sitt.

LG kunngjør 55EA8800 – en 55 tommer stor OLED-TV med Full HD-oppløsning og en flat design. TV-en har også navnet «Gallery OLED-TV», og hensikten er å vise hvilke muligheter ved siden av TV-stuen som finnes.

Kunstutstillinger er LGs eksempel, og TV-en kommer derfor med en egen gallerimodus. Her kan seeren velge blant digitale kopier av flere klassiske verker, deriblant av mestere som Vincent van Gogh og Paul Gauguin.

Kan veggmonteres

Foto: LG

Ved siden av de mer eksklusive egenskapene, byr 55EA8800 selvsagt på funksjonalitet for vanlige TV-tittere. TV-en benytter seg blant annet av LGs WRGB-teknologi, som tilføyer en ekstra hvit subpiksel sammen med rød, grønn og blå.

TV-en kan monteres på veggen inne i en liksom-kunstramme hvis du ønsker det, og på lydfronten følger det med et innebygd 2.2-system med LGs såkalte «Canvas»-høyttalere.

LG 55EA8800 blir avdekket i all sin prakt på IFA 2013. Flatskjermen skal dukke opp i butikkhyllene i Europa senere i september, og i likhet med den kurvede OLED-TV-en fra samme selskap, er det Tyskland som er først ute.

Få varsel når 55EA8800 får pris i Prisguide.

Gni deg i hendene:
Nå løsner det endelig – langt billigere OLED-TV kommer »

(Kilder: LG og FlatpanelsDK)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen