Bildet viser X mach og X power.
Bildet viser X mach og X power. (Bilde: LG)

LGs nye X Power-mobil har et batteri på hele 4100 mAh

Slipper hele fire nye mobiler på én gang.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I forbindelse med MWC-messen i februar dro LG sløret av en ny og litt annerledes X-mobilserie som har den spesielle egenskapen at mobilene kun byr på gode spesifikasjoner på utvalgte områder, rettet mot de som ikke har lyst til å kaste bort mye penger på egenskaper de ikke trenger.

I mars kom de første modellene i serien, som fokuserte på kamera- og skjermegenskaper, og nå melder LG at hele fire nye modeller i X-serien er på vei.

Batteristørrelse og bra 4G

De fire nye modellene heter «X power», «X mach», «X style» og «X max». Førstnevnte har den egenskapen at den byr på ekstra mye drivstoff for de strømhungrige, nærmere bestemt et batteri på solide 4100 mAh. Den har også støtte for hurtiglading.

LGs X-serie.
LGs X-serie. Foto: LG

X mach er for de som ønsker høye datahastigheter og kommer med støtte for den såkalte Cat9-utgaven av 4G, som leverer hastigheter på 452 Mbit/s ned og 51 Mbit/s opp. 

Bra utseende og stor skjerm

X style retter seg mot de stilbevisste, og skal by på det LG kaller «elegant» design med fine, kurvede linjer og ekstra slank livvidde. Den siste modellen, X max, skilter på sin side med stor skjerm som skal gjøre modellen godt egnet til avspilling av multimediainnhold.

Utover dette er ikke resten av de tekniske spesifikasjonene offentliggjort i skrivende stund, så det er uvisst hva modellene ellers skilter med under panseret. Under kan du se en reklamevideo av X power-modellen.

Apple har tilsynelatende et nytt mobildesign på gang: Selskapet har tatt patent på mobilskjerm som går rundt hele telefonen »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen