– LG lager neste Nexus-telefon

Detaljer om Googles neste Nexus-telefon har allerede lekket.

Da Google erklærte at den neste Android-versjonen vil bli kalt KitKat, avslørte de kanskje mer enn de ville. I lanseringsvideoen fikk noen øye på det som kan være selskapets neste Nexus-telefon.  

Nå har noen funnet ut at den neste Nexus-telefonen antageligvis er laget av LG, etter å ha trålet sidene til det amerikanske godkjennelsesorganet FCC. 

Slående likhet

FCC må godkjenne alle nye produkter som skal ut på det amerikanske markedet, og det er ofte nettopp her vi først får se nye, kanskje uannonserte produkter. Denne gangen ble det oppdaget en søknad fra LG, som ville ha godkjennelse for en ikke-navngitt telefon.

I lanseringsvideoen til KitKat kunne man klart se at kamerahullet på den nye Nexus-telefonen så langt større ut enn vi har sett på de fleste mobiler. Det er akkurat dette spesielle designvalget som avslører LG-mobilen hos FCC. Akkurat som mobilen i videoen, har mobilen hos FCC et digert hull på baksiden, hvor kameraet skal plasseres.

Lite informasjon foreløpig

Ingen aner når mobilen vil dukke opp på markedet, eller hva slags spesifikasjoner den vil ha. Amerikanerne jubler imidlertid, da det ser ut som den kommende mobilen vil støtte omtrent alle de ulike mobilnettene landet er delt opp i. Slike problemstillinger slipper vi heldigvis her i Norge. 

Nå som katten er ute av sekken, er det nok bare å lene seg tilbake og vente på at ryktebørsen serverer oss flere Nexus-lekkasjer. 

Google gjør det sterkt for tiden:
Android knuser konkurrentene »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen