Miniversjon av LG G6 ser ut til å være på vei. Dette er den vanlige utgaven.
Miniversjon av LG G6 ser ut til å være på vei. Dette er den vanlige utgaven. (Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no)

LGs nye mini-mobil skal trolig hete Q6

Nye opplysninger om miniversjonen av G6 har dukket opp.

I mai kom det frem ubekreftede opplysninger om at LG skal lansere en miniversjon av sitt seneste flaggskip G6, og nå har disse ryktene fått mer vann på mølla. Det melder blant andre nettstedet PhoneArena.

Den kjente, og som oftest treffsikre, ryktemakeren Evan Blass har nemlig nå lagt ut en Twitter-melding hvor han deler litt mer informasjon om den angivelig kommende mini-G6-modellen.

Det kan være utfordrende å nå hele skjermen på en 5,7-tommers skjerm, men med 5,4 tommer vil det nok bli en del enklere.
Det kan være utfordrende å nå hele skjermen på en 5,7-tommers skjerm, men med 5,4 tommer vil det nok bli en del enklere. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Skal trolig hete LG Q6

I meldingen kommer det frem at mobilen ikke skal hete LG G6 Mini, som den har vært kjent som hittil, men snarere LG Q6. Ellers kan Blass opplyse at mobilen får ett enkelt hovedkamera på 13 megapiksler, og dropper dermed den doble kameraløsningen man finner på den vanlige G6-utgaven.

LG Q6 skal i tillegg få internminne på 3 GB, ifølge den ferske lekkasjen. Størrelsesforholdet til skjermen skal være på 18,5:9, som tilsvarer størrelsesforholdet man finner på den eksisterende versjonen av mobilen.

Utover dette inneholder ikke den nye lekkasjen flere tekniske opplysninger, men lekkasjen fra mai har imidlertid indikert at mobilen får en 5,4-tommers skjerm.

Grunnen til at LG ønsker å introdusere en mini-versjon av toppmodellen sin skal være at de vil konkurrere med Apple og Samsung. Begge disse har som kjent modeller i forskjellige størrelsesordener, som dermed vil appellere til forskjellige kunder. Når LG Q6 vil dukke opp i butikkene, og til hvilken pris, er ennå uvisst. Mobilen er altså heller ikk offisielt bekreftet ennå.

LG har lansert 77-tommers luksus-OLED: Den har en stiv pris »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen