(Bilde: LG)

Video viser LG Flex «helbrede» småriper

LGs nye telefon har et helt spesielt belegg på baksiden.

Vi har allerede fått sett den buede telefonen LG Flex flere ganger, og sist ut  var videoen som viste en mann klemme telefonen helt flat. Men, telefonen skal ikke bare være skikkelig fleksibel, den har også det LG kaller et «selvhelende» belegg på baksiden, som skal gjøre den immun mot små riper.

Tror det ikke før vi får se det

Slike påstander er selvfølgelig ikke enkle å svelge før noen utenfor selskapet både har sett det fungere i praksis, og kan bekrefte funksjonen i ettertid. Så langt har LG vært svært hemmelighetsfulle med Flex-telefonen sin, og ingen har fått lov å teste den magiske baksiden av telefonen. 

Nå har imidlertid LG lettet litt på sløret, og sluppet en video som viser hvordan belegget fungerer. Det er selvfølgelig ikke like bra som en test gjennomført av en upartisk tredjepart, men så langt har vi ikke mye annet å ta av. Sjekk videoen under: 

Tåler ikke alt

LG påpeker at belegget kun gjelder for små riper, altså de som typisk kan skjemme telefonen din etter vanlig bruk. Større riper fra fall eller slag vil ikke kunne reparere seg selv. 

Vi aner fortsatt ikke hvordan belegget på baksiden av LG Flex egentlig fungerer, og selskapet selv har heller ikke villet si noe om hva slags teknologi som står bak. Skulle imidlertid teknologien vise seg å fungere, tar det nok ikke lang tid før andre produsenter forsøker å lage noe lignende.

Det er ikke bare LG som satser på kurvede telefoner: 
Her er Samsung Galaxy Round »

(Kilde: Android Authority via Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen