Test LG 55LM960V

(Bilde: Ole Henrik Johansen, Hardware.no)

LGs nye toppmodell er rålekker

Denne TV-en er har nesten alt vi ønsker oss.

Tidligere i år har vi testet både designbomben fra Samsung, UE55ES8005, og den «rammeløse» modellen fra LG, 55LM760T. De to TV-ene er blant de aller lekreste skjermene du finner hengende på butikkveggene i dag.

Rammen på 55LM960V er virkelig lekker. .
Rammen på 55LM960V er virkelig lekker. .Foto: Ole Henrik Johansen, Hardware.no
Foten til LM960V, sett fra baksiden. .
Foten til LM960V, sett fra baksiden. .Foto: Ole Henrik Johansen, Hardware.no
Foten til 55LM960V, sett fra fremsiden. .
Foten til 55LM960V, sett fra fremsiden. .Foto: Ole Henrik Johansen, Hardware.no

Nå er det LG 55LM960V som står klar på testbenken. Det nye flaggskipet fra LG er også en rålekker flatskjerm, som fås kjøpt i enten 47 tommer eller 55 tommer, og det er sistnevnte vi nå skal ta for oss. Prisen er på rundt 23 000 kroner.

Design

LG har ikke ligget på latsiden de siste årene når det kommer til design. Og i år har de kommet med «rammeløse» TV-modeller, hvor rammen er så tynn at de knapt nok syns.

Selskapets nye 55LM960V har denne rammeløse designen, og gjør at den 55 tommer store TV-en sklir rett inn i stua – nesten ubemerket. For LM960 gjør veldig lite ut av seg rent fysisk. Den er tynn og elegant, med rene linjer.

LG har brukt mye metall på LM960V. Ytterrammen er en sømløs list i børstet aluminium, som gir en god kvalitetsfølelse. Fremsidene er også preget av metall. Den nedre listen er i samme aluminumsutførelse som ytterrammen, mens den syltynne rammen rundt resten av TV-en er krommet. Også baksiden av LM960V er i metall.

Men selv om TV-en i seg selv er en designperle, hindrer foten den fra å skinne maksimalt. For i stedet for å bruke metall i denne også, har LG valgt å lage den i plast, med en blank kromfarget overflate. Selve utformingen av foten minner mye om foten Samsung brukte på sine fjorårsmodeller. En positiv ting med foten til LM960V, er at den er langt mer stabil enn foten til lillebror LM760T.

Bli med til neste side, og les mer om brukervennlighet og tilkoblinger til LGs skjerm.

LG 55LM960V   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen