Test LG 55LM760

(Bilde: Roy Arne Christiansen, Hardware.no)

LGs design-TV er en fryd for øyet

Men noen har jobbet godt for at den skal føles billig.

[Hardware.no]: Er design og funksjonalitet to viktige punkter for deg når du skal velge deg en ny TV, så er LG 55LM760 en modell du bør ta en titt på.

Ikke stor ramme på denne TV-en.
Ikke stor ramme på denne TV-en.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

Med sin minimalistiske og rene design er denne en fryd for øyet å se på. Når TV-en er avslått ser det ut som at du har en mer eller mindre rammeløs TV som er omkranset av en millimetertynn helstøpt aluminiumslist. Når du slår på TV-en ser du at panelet har en ramme som skjuler seg bak den blanke heldekkende overflaten.

TV-en har en blank og kromfarget fot. Selv om denne ser stilig ut, så føles den veldig billig. Det samme gjelder TV-ens overflate, som er litt litt løs.

Et bra bilde etter kalibrering

Fabrikkinnstillingene til TV-en har overmettede farger og en fargetemperatur som ligger litt for mye mot blått. Etter kalibrering leverer den et vesentlig mye bedre bilde. Fargene er korrekte og du har et skarpt og detaljert bilde på både lavere og høyere oppløsninger.

Sortnivået er ikke blant de aller beste, og TV-en har en blank overflate som reflekterer mye lys.

Lys reflekteres ganske lett.
Lys reflekteres ganske lett.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

TV-en blir levert med fire passive 3D-briller, som er behagelige i bruk. 3D-effekten er ikke helt på nivå med den aktive varianten, men den er likevel ganske god. I tillegg får du med to briller for å spille to og to på samme skjerm.

Lydgjengivelsen er her helt grei til vanlig TV-titting, men for de som spiller mye eller ser en del film, anbefaler vi å bruke et eksternt lydsystem.

I Smart-TV-løsningen til LG finner du et rikelig utvalg på apper og funksjoner, og med LGs «Magic Motion»-fjernkontroll kan du enkelt navigere rundt.

Alt i alt har du her en TV som leverer på bildekvalitet og funksjonalitet. Den har ikke det beste sortnivået vi har sett, men på andre punkter som fargegjengivelse og tar den igjen. Hadde LG tatt i bruk litt bedre materialer til å sette sammen denne TV-en og i tillegg fått på plass et litt bedre sortnivå hadde vi nok trolig anbefalt denne – men slik er det altså ikke.+ Flott fargegjengivelse og skarphet
+ Super nettløsning
+ Behagelig 3D-opplevelse
+ Designen


- Refleksjoner i panelet
- Plastfølelsen
- Dårlig sortnivå

Vil du vite mer?
Les hele testen av LG 55LM760 på Hardware.no »

Finn beste pris på LG 55LM760 i Prisguide.


Alternativer

For en tusenlapp mer, får du designbomben Samsung ES55UE8005, som leverer et bedre sortnivå, og som nesten har like god funksjonalitet med tanke på nettløsningen.

Et rimeligere alternativ er Sonys KDL-55HX855, som gir deg litt mer i forhold til kvalitetsfølelse og bildekvalitet. Du får absolutt ingen plastfølelse med denne modellen fra Sony.

LG 55LM760T   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen